YVETTE'S KITCHEN AND CATERING GROONCHI

YVETTE'S KITCHEN AND CATERING GROONCHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yvette's Kitchen and Catering Groonchi. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2022 om 18:27 Tastes like my mom's food. Easy on the stomach. Pretty good option if you are tired from all that fast food and want to eat real food. Make sure you also try Johnnycake with chicken and cheese. It tastes heavenly good
19 apr 2022 om 13:39 Good quality! arrived hot! meat cuts could have done with a bit less bone (but maybe that came with the kind of meat)
17 apr 2022 om 21:13 Asociale bezorger, liet eten op de helft van de winkel op een kast en liep weg, ja hallo kan je me eten niet overhandigen? Commentaar ‘ heb gezegd smakelijk eten!
17 apr 2022 om 9:29 Heerlijk eten en nog snel bezorgd.
14 apr 2022 om 21:50 Voor het eerst hier besteld, nieuw fan erbij hoor! Alles was nog warm en heerlijk! Bedankt
7 apr 2022 om 13:10 Wat een toppers! Heerlijk en integer! I love it! Ik ben vaste klant.
6 apr 2022 om 19:19 De porties zijn groot, maar daar houdt het bij op. De vis was niet te eten, gebakken tot hij keihard was en de kip was gewoon niet te eten. Jammer, het klonk zo leuk. Normaal gesproken vinden wij Antillians eten lekker maar helaas was dit onder de m
29 mrt 2022 om 23:25 Jhonyburger kip was niet in smaak.
25 mrt 2022 om 22:54 Echt superlekker eten!! Complimenten voor de verpakking!! Zooo netjes verpakt. Heerlijk met die bananen erbij. Johnny cakes en arepas zijn ook heerlijk!! Klein beetje duur wel maar verder heerlijk
24 mrt 2022 om 20:20 Great food..great Antillean flavor and a lot of food!!
22 mrt 2022 om 21:26 Overheerlijk, een verrijking van het aanbod in Groningen
24 feb 2022 om 15:17 Superlekker eten! Johnnycakes ook erg lekker! Maar niet normaal duur! Johnny cake is meel en water! Wil wel vaker bestellen maar jammer van de prijzen!! Gooi ze aub omlaag